Tolking i gruppebaserte tilbud

I 2015 inviterte Aker helsearena, en samarbeidsplattform for Oslo universitetssykehus, Helseetaten i Oslo kommune og Sunnaas sykehus, helsepersonell og tolker til workshop for å utforske temaet tolking i gruppebaserte tilbud. Workshopen hadde fokus på gruppe som verktøy i behandlingssituasjoner og tolking i gruppebaserte behandlingssituasjoner. I workshopen fikk deltakerne anledning til å dele erfaringer. Disse erfaringene ble i etterkant dokumentert i en rapport av professor Hanne Skaaden ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Det finnes pr i dag lite litteratur som beskriver tolking i gruppebaserte tilbud, og denne rapporten gir nyttig innsikt til gruppe som behandlingsform og i tolking i gruppebaserte tilbud.

Les rapporten «Tolking i gruppebaserte behandlingssituasjoner» her: Tolking i gruppebaserte behandlingssituasjonerKategorier:Rapport

Stikkord:, , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: