Oslo tingrett og Oslo politidistrikt besøker Tolkesentralen

Tolkesentralen fikk besøk av Oslo tingrett og Oslo politidistrikt 26. april 2017 i forbindelse med deres arbeid med å revidere sine rutiner for tildeling av tolkeoppdrag til tolker. Tema for møtet var kvalitetssikring, rekruttering, klagebehandling og fordeling av oppdrag til tolker, samt Tolkesentralens erfaringer med datatekniske verktøy.

Tolkesentralen har siden oppstarten brukt verktøyet WebOfficeOne, utviklet av det norske selskapet Proweb AS. Tolkesentralen ønsker Oslo tingrett og Oslo politidistrikt lykke til med dette viktige arbeidet – og håper erfaringene derfra vil komme til nytte for hele justissektoren og tolkefeltet i fremtiden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s