Politidirektoratet besøker Tolkesentralen

Mandag 22. mai var Politidirektoratet på referansebesøk hos Tolkesentralen i forbindelse med direktoratets kommende arbeid med tolkefaglige spørsmål, herunder tjenesteorganisering og kvalitetssikring. POD ønsket informasjon om hvilke kartlegginger Tolkesentralen gjorde i forkant av etablering, og gjennomføringen av disse kartleggingene. Under besøket ble Tolkesentralens målsettinger, organisering, arbeidsformer og måloppnåelse gjennomgått, og videre planer for politietatens arbeid med tematikken ble gjennomgått og diskutert.

Avdeling for strategi, økonomi og virksomhetsstyring, seksjon for styring og implementering tok initiativ til besøket, og sammen med dem deltok også representanter fra Oslo politidistrikt, Kripos, Utrykningspolitiet, Politiets sikkerhetstjeneste og Politiets fellestjenester.

Tolkesentralen ønsker Politidirektoratet lykke til med et viktig arbeid!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s