St. Olavs hospital besøker Tolkesentralen

En delegasjon fra St. Olavs Hospital besøkte Oslo universitetssykehus 8. juni 2017 for å få innsikt i arbeidet med likeverdige helsetjenester ved OUS. Besøket inkluderte presentasjon av Tolkesentralen med omvisning.

Tema for besøket var organisering og anbefalinger for bestilling og bruk av tolk i spesialisthelsetjenesten, samt erfaringer fra OUS med anbudsutsetting og bruk av private formidlingsbyråer. St. Olavs har per i dag ikke egen intern tolketjeneste, men har avtale med to private formidlingsbyråer. Ulike organiseringsmodeller, samt fordeler og ulemper ved disse ble gjennomgått, og kartleggingene som ble gjort ved OUS før opprettelsen av Tolkesentralen ble presentert og diskutert.

Tolkesentralen ønsker de engasjerte medarbeiderne ved St. Olavs lykke til videre med et stort og viktig arbeid i tiden fremover!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s